023-5847202 info@huurgoed.nl

Schrijf je hier in en lees de voorwaarden

Voordat Huur Goed. voor jou gaat zoeken naar je nieuwe woning in Haarlem dien je eerst een zoekopdracht aan ons te geven. Dat kun je doen door onderstaand formulier in te vullen. De inschrijving bij Huur Goed. is kosteloos. De inschrijving is 6 maanden geldig. Als je na die 6 maanden nog steeds op zoek bent naar woonruimte, dan dien je zelf contact met ons op te nemen om de inschrijving te verlengen.
Nadat je een woning huurt uit het bestand van Huur Goed. betaal je geen bemiddelingskosten. Vind je een leuke woning met ons bij een externe verhuurder betaal je éénmalig een maand huur inclusief 21% b.t.w. Wij werken op een NO CURE NO Pay basis.

Account gegevens

Email adres
Gewenst wachtwoord
Herhaal wachtwoord

Persoonlijke gegevens

Voorletters
Achternaam
Geslacht
Adres
Postcode
Plaats
Geboortedatum
Geboorteplaats
Beroep
Burgelijke staat
Telefoon werk
Telefoon prive
Fax
Huisdieren
Bruto inkomen per maand

Woning wensen

Type
Aantal personen
Plaats
Anders
Gemeubileerd
Maximale huurprijs incl.
Keuken/douche/toilet

Bemiddelingsvoorwaarden

De inschrijving bij Huur Goed. is kosteloos. De inschrijving is 6 maanden geldig. Als je na die 6 maanden nog steeds op zoek bent naar woonruimte, dan dient je zelf contact met ons op te nemen om de inschrijving te verlengen. De bemiddelingskosten bedragen éénmalig één maand huur (incl service en energiekosten) inclusief 21% BTW. Deze betaal je voor of tijdens de sleuteloverdracht van de door jouw gehuurde woning.

Ik ga akkoord met de bemiddelingsvoorwaarden